Je bent hier: HCL → Nieuws
Handige links
Vandaag jarig

Zoeken
HCL

Postadres
Hockeyclub Leerdam
P/a Boeylaan 10
4143 BX Leerdam

Bezoekadres
Clubhuis Glaspark 
Bruininxdeelsekade 4
4143 LM Leerdam
0345 612307
info@hcleerdam.nl

Belangrijke e-mailadressen

Naar de KNHB site KNHB
Vorige pagina

Nieuwe clubkleding seizoen 2021/2022

Beste HCL’er,

Zoals in maart al aangekondigd zijn wij verheugd jullie te kunnen melden dat wij het seizoen 2021/2022 in september 2021 zullen beginnen met een nieuw clubtenue dat grotendeels mogelijk wordt gemaakt door nieuwe sponsoren.

HCL-clubshirt 
Het dragen van het eenduidige clubtenue tijdens wedstrijden is door de KNHB verplicht, en wij zijn dan ook blij dat middels onze sponsoren DAKA, The Indian Maharadja en Van Wijnen Makelaardij uit Leerdam de kosten tot een minimum beperkt zullen blijven. Alle leden krijgen een officieel (thuis) HCL-clubshirt met bijpassende sokken tegen een vergoeding van €15,00.

De rokjes en shorts van The Indian Maharadja blijven ongewijzigd en kunnen indien nodig in de kleur navy blue aangeschaft worden bij ons nieuwe uitgiftepunt DAKA, Loosdorp 2A in Leerdam. Als lid krijgen jullie hier korting op de verkoopprijs. Vergeet je dus niet te registreren via de VIP app zoals eerder aangekondigd.

Nieuwe sponsor
Met ingang van het nieuwe seizoen zal Van Wijnen Makelaardij onze nieuwe shirtsponsor worden. Marcel en Kirsten dragen de club een warm hart toe en zijn gevestigd aan de Vlietskant 46 in Leerdam. Uiteraard weten ze jullie samen met hun team als geen ander de juiste tips mee te geven voor een succesvolle aanpak tijdens het verkoop- of aankoopproces van een woning.

Samenwerking DAKA en The Indian Maharadja
De nieuwe leverancier van onze clubtenues is sportzaak DAKA. DAKA is voor de komende contractperiode de exclusieve leverancier van de HCL-sportkleding. In nauw overleg hebben HCL en DAKA het topmerk The Indian Maharadja geselecteerd als kledingmerk van het nieuwe clubtenue. Het kwalitatief hoogstaande sportkledinglabel heeft exclusief voor HCL een sportieve lijn samengesteld die specifiek op onze kleurstelling is afgestemd.

Sportief!
Dat is wat wij vinden van het nieuwe clubtenue. Het grootste verschil zit in het hockeyshirt. Wij hebben afscheid genomen van het kraagje en het shirt een sportiever, frisser en eigentijdser karakter meegegeven. Het shirt is een combinatie van geel en blauw en heeft dezelfde pasvorm als het bestaande shirtje. De rokjes en broeken blijven Indian Maharadja navy blue.

Op de voorkant prijkt Van Wijnen Makelaardij als nieuwe sponsor. Tenslotte hebben wij op de achterzijde een afbeelding van de Leerdamse vlag geplaatst met daarop twee gekantelde en tegengekantelde blauwe banen. Deze blauwe banen stellen stormladders voor.

Per 1 september 2021 mogen er geen wedstrijden meer gespeeld worden in het oude HCL-tenue met daarop Rabobank.

Een nieuw shirt met bijpassende sokken is verplicht en kost €15,00 voor huidige leden. Een nieuw rokje/broek is niet verplicht, maar kan desgewenst aangeschaft worden via DAKA. Mocht je besluiten om het shirtje en de sokken nu niet aan te schaffen, dan kan je deze ook in september bij DAKA aanschaffen, maar dan is het tegen de winkelprijs en niet voor de speciale prijs van €15,00 die alleen volgende week geldt.

Welke acties vragen wij jou?
Omdat de pasvorm van het nieuwe shirt gelijk is aan de pasvorm van het oude shirt kunnen jullie met de Tikkie app bijgevoegde QR-code scannen en €15,00 overmaken naar de club. Wij verwachten dat de kleding eind augustus/begin september 2021 beschikbaar is, zodat alle teams de eerste competitiewedstrijden van het nieuwe seizoen in de juiste kleding kunnen spelen.

De nieuwe kleding zal uitgereikt worden via de teammanagers en/of coaches na de training van elk team, je hoeft dus niet speciaal naar de club te komen.

Wel wordt gevraagd om bij de uitgifte van je nieuwe shirt en sokken je oude shirt en sokken dan in te leveren. Hiermee proberen wij een goed doel te steunen om sport ook mogelijk te maken in een kansarm land.

Toch zelf passen?
Alhoewel de pasvorm van het huidige shirt gelijk is aan de pasvorm van het nieuwe shirt kunnen wij ons toch voorstellen dat er leden zijn die het nieuwe shirt graag willen passen. Om dit coronaveilig te laten verlopen hebben wij meerde kleedkamers tot onze beschikking waar max 2 personen tegelijkertijd in mogen.

Voor de jeugdteams mogen de ouders niet mee het Glaspark op, maar zijn er vrijwilligers aanwezig om de jonge kinderen te begeleiden en te helpen.

De looprichting zal vanaf de ingang aan de achterzijde zijn waarna er in een kleedkamers gepast kan worden. Vervolgens kan je ons clubhuis aan de uitgang aan de zijde van de hockeyvelden weer te verlaten.

In de kleedkamers liggen formulieren waarop je de maat kunt aangeven bij je naam en voor de oudere leden kan er eveneens met Tikkie contactloos betaald worden.

Volgende week zijn er 2 pasmomenten voorafgaand aan de training (zoals aangegeven coronaproof), zodat jullie kunnen kijken welke maat je moet bestellen. Er zijn passetjes aanwezig vanaf maat 140.

  • Woensdag 7 april | 15.00 uur - 20.00 uur
  • Donderdag 8 april | 17.30 uur - 20.00 uur

Maattabel

Meisjes

Jongens

Dames

Heren

Sokken

116

116

XS

XS

31/34

128

128

SM

SM

35/38

140

140

MD

MD

39/42

152

152

LG

LG

43/46

164

164

XL

XL

47/48

176

176

XXL

XXL

 

 

 

 

XXXL

 


Betaal middels een Tikkie
Klik in je Tikkie app op het QR-icoontje rechtsboven en scan de QR-code in de bijlage. Je kunt daarna de €15,00 voldoen. Je kan ook met je camera de bijgevoegde QR-code scannen. In de omschrijving kan je niets vermelden. Graag per e-mail aan sponsors@hcleerdam.nl vermelden: naam speler / maat shirt / maat sokken.

Via onderstaande betaallink naar onze bankrekening kan je ook betalen: 

Liever overmaken met internetbankieren?
Maak dan €15,00 per tenue over onder vermelding van: naam speler / maat shirt / maat sokken op rekeningnummer NL88 RABO 0358 4675 00 t.n.v. Hockeyclub Leerdam

Heb je nog vragen?
Stuur dan een e-mail naar: sponsors@hcleerdam.nl

Met vriendelijke groet,

Sponsorcommissie HCL

 

Bijlage: QRcodeNieuweTenue.pdf

Mededelingen
  • Hockey Technische Zaken (2)
  • Algemeen (3)
  • In het nieuws (1)
  • Glaspark nieuws (2)


Uitslagen

Trimhockey mixed - MHCN T1MIX : 3-0
D1 - MHC Vianen D1 : 2-1
H1 - Zwaluwen Utrecht H4 : 0-1
Trimhockey mixed - Dorsteti T1MIX : 3-0
Trimhockey mixed - Hockey Club Houten T2MIX : 0-9
D1 - Dorsteti D1 : 0-10
DJ1 - MHC Woerden DJ4 : 4-3

Alle uitslagen
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren
Clubcompetitie
1.     Meisjes C1
2.     Meisjes C2
3.     Meisjes A1
4.     Meisjes C3
5.     Heren 1

Hele clubcompetitie