Je bent hier: HCLTrimhockey
Handige links
Vandaag jarig

Zoeken
HCL

Postadres
Hockeyclub Leerdam
Bruininxdeelsekade 4
4143 LM Leerdam

Bezoekadres
Sportpark Glaspark 
Bruininxdeelsekade 4
4143 LM Leerdam
0345 612307
[email protected]

Belangrijke e-mailadressen

Naar de KNHB site KNHB
Trimhockey 

 

Trimhockey:
Trimhockey is een vorm van hockey waar flexibiliteit en sportiviteit voorop staan. Het is bestemd voor beginnende en geoefende volwassenen hockeyers, die een druk weekend hebben en vooral zelf doordeweeks willen sporten. 

Trimhockey staat in het teken van: 
 • Vrijblijvend, dus flexibel. Komt het niet uit om te trainen, dan kun je gerust overslaan en maakt het niet uit voor je medespelers.
 • Fanatiek, sportief en gemoedelijke sfeer. We houden rekening met elkaar, want morgen moeten we weer werken’ en ‘niet iedereen is even ervaren’.
 • Teamsamenstelling is een mix van dames en heren:
  • Ouders die kennismaken met hockey
  • Volwassenen die hockey weer willen oppakken 
  • Instroom vanuit de overige clubteams
 • Trainingen zijn doordeweeks. Soms wordt er een wedstrijd georganiseerd tegen een ander trimteam uit de buurt. 
 • Er is ook een regionale competitie voor trimmers. Allemaal doordeweeks, maar meestal op maandagavond. Het is niet verplicht om deel te nemen aan wedstrijden.
 • De veiligheidsregels zijn strenger dan bij regulier hockey. Er wordt daarom op een aantal niveaus met aangepaste spelregels gespeeld. Het spel en de trainingen zijn hierdoor aanpasbaar aan het deelnemersniveau.
Trimmen bij HC Leerdam:
Na een voorzichtige start in het najaar van 2006 wordt het steeds drukker op donderdagavond bij HCLeerdam. De trimhockeygroep is gestaag gegroeid naar ruim 30 personen. We trainen iedere donderdagavond vanaf 20.30 tot ongeveer 22.00 uur, vaak ook buiten het reguliere speelseizoen. We sluiten de training doorgaans af met een fanatieke pot hockey, waarna het gezellig afkoelen is in ons clubhuis. 

Om trimhockey te spelen heb je geen hockey-ervaring nodig. Wel zijn scheenbeschermers verplicht en uiteraard een bitje. Verder trainen we serieus, ieder zoekt zijn/haar eigen grenzen op.

Naast de donderdagavond is er ook op vrijdagavond van 20.30 tot ongeveer 22.00 uur speciaal voor damestrimmers een training. Na afloop drinken we gezellig nog wat in het clubhuis.

Wedstrijden:
De toenemende behoefte om naast het trainen ook te meten hoe dit zich vertaalt in een wedstrijd, heeft ertoe geleid dat we regelmatig wedstrijden organiseren tegen trimmers uit de regio. 

Ook is er een mix trimmersteam ingeschreven voor de mix trimcompetitie op maandagavond. Dit team bestaat uit trimmers (heren en dames) van de donderdag- en vrijdagavond en spelen 1x per maand een wedstijd om 20.30 uur bij een club in de regio. 

Bij genoeg interesse wordt er 1 à 2 keer per jaar meegedaan aan een toernooi.

Stuur voor meer informatie een e-mail naar: [email protected]

 


 
Mededelingen


Uitslagen

MO14-1 - Hockey Club Houten MO14-2 : 0-0

Alle uitslagen
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren
Clubcompetitie